Kids by Friis Sparebøsse – 6x6x14 cm – Skytten

180 kr.

Giv dit barn en sjov måde at lære om penge med Kids by Friis Sparebøsse. Farverig og inspirerende design, perfekt til små opsparere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800032308726 Kategori:

Præsenterer vi stolt Kids by Friis Sparebøsse – Skytten, en charmerende og funktionel sparebøsse designet til de små drømme og store ambitioner. Denne farverige sparebøsse måler 6x6x14 cm, hvilket gør den til den perfekte størrelse til børnefingre – let at håndtere, men stadig rummelig nok til at rumme alle de små skatte, dit barn sparer op.

Sparebøssen er ikke kun et praktisk redskab til at lære børn om opsparing; den er også et kunstværk, der tilfører liv og farve til ethvert børneværelse. Det unikke design med en inspirerende skytte figur fanger straks opmærksomheden og inviterer til både leg og læring. Skytten symboliserer fokus og målrettethed – værdier der er gode at have med sig, når der skal spares op til noget særligt.

Forestil dig dit barn, der med stolthed nedlægger sine penge i sparebøssen, hver mønt et skridt nærmere drømmen om den nyeste legetøjsbil, en sjov udflugt eller måske en lille gave til en ven. Sparebøssen fungerer ikke kun som en praktisk opbevaringsløsning; den er også en del af børns udvikling, hvor de lærer vigtigheden af at spare op og tænke langsigtet.

Den robuste kvalitet sikrer, at sparebøssen vil være en pålidelig følgesvend i mange år. Den er fremstillet af høj-kvalitets materialer, der tåler både leg og slid, så dit barn kan nyde at putte sine penge i denne skønhed uden bekymringer. Den dristige og iøjnefaldende farve giver den et legende udtryk, som også vil tiltrække børns opmærksomhed, mens designet sparker til børns fantasi og nysgerrighed.

Sammen med sparebøssen følger der også en lille guide til, hvordan man opretter et sparemål. Guiden giver børn mulighed for at sætte sig personlige mål som f.eks. at spare op til en ny bog, en særligoplevelse eller hvad end deres hjerte begærer. Dette interaktive element gør det lettere og sjovere for børn at engagere sig i deres egne økonomiske beslutninger, hvilket skaber en sund grundsten for fremtidig økonomisk bevidsthed.

Giv dit barn en gave, der både er sjov og lærerig med Kids by Friis Sparebøsse – Skytten. Forkæl dem med muligheden for at lære om økonomi på en legende og inspirerende måde. Uanset om det er til en fødselsdag, jul eller bare en uventet overraskelse, vil denne sparebøsse uden tvivl skabe glæde og begejstring hos både børn og forældre. Gør opbevaring og opsparing til en sjov aktivitet, og skab minder, som dit barn vil værdsætte i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids by Friis Sparebøsse – 6x6x14 cm – Skytten”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.