Kids by Friis Sparebøsse – 16x15x7 – Zebra

220 kr.

Giv dit barn en sjov måde at spare op med Kids by Friis zebra sparebøsse. Farverig, holdbar og lærerig – perfekt til at lære værdien af penge.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884801496948631 Kategori:

Forvandl børnene til små sparereventyrere med den fortryllende Kids by Friis Sparebøsse i form af en zebra. Denne sparebøsse er ikke bare en almindelig opbevaringsløsning til mønter; den er en invitation til at lære om penge, værdier og ansvarsfuld opsparing på en sjov og fantasifuld måde. Med mål på 16x15x7 cm er denne zebra ikke kun en praktisk accessory, men også et dekorativt element, der vil pryde ethvert børneværelse.

Zebrasparebøssen er designet med et moderne og farverigt udtryk, der fanger børns opmærksomhed med sin livlige grafik og venlige udtryk. Den sorte og hvide stribede effekt giver den et unikt præg, der vil vække nysgerrighed og glæde hos både små og store. Samtidig er den lavet af letvægtsmateriale, hvilket gør det nemt for børnene at flytte rundt på den, hvor de ønsker – som en trofast hjælper på vejen mod økonomisk læring.

Når dit barn begynder at lægge penge i zebrasparebøssen, åbner der sig en verden af muligheder for at lære om opsparing. Hver mønt er et skridt tættere på at nå en ønskeliste eller en særlig drøm – måske en ny legetøjsbil, en spændende bog eller endda en weekendtur med familien. Med zebrasparebøssen kan børnene opnå en følelse af stolthed, når de ser, hvordan deres små bidrag vokser til en større sum over tid. Det er en vigtig lektie om tålmodighed og målrettethed.

Sikkerheden er også i fokus med Kids by Friis Sparebøsse. Den er designet uden skarpe kanter og er robust nok til at kunne modstå de små hænders nysgerrighed. Det gør den til en perfekt gave til både drenge og piger, unge som gamle. Hvad med at give den som en gave til barnedåben, fødselsdagen eller som et særligt incitament for at nå et mål? Uanset anledningen vil denne sparebøsse bringe glæde og inspiration ind i børns liv.

En yderligere fordel ved zebrasparebøssen er dens alsidighed. Den passer ind i ethvert tema og kan nemt integreres i forskellige dekorationsstile, hvad enten rummet har jungle- eller dyretema, eller om det blot er farverigt og legende. Med dens fyldige og venlige design vil zebrasparebøssen ikke bare være en praktisk opbevaringsløsning for mønter, men også en kærlig følgesvend, der bidrager til et inspirerende og eventyrligt miljø.

Så tag del i denne rejse mod økonomisk forståelse og giv dit barn en sjov og lærerig oplevelse med Kids by Friis Sparebøsse – Zebra. Den vil uden tvivl blive en kærkommen del af deres hverdag, hvor både leg og læring går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids by Friis Sparebøsse – 16x15x7 – Zebra”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.