Kids by Friis Stjernetegn Sparebøsse – Løven

180 kr.

Opdag Kids by Friis Stjernetegn Sparebøsse Løven – en sjov og stilfuld måde for børn at lære om opsparing og stjernebilleder på.

Køb her

Varenummer (SKU): 12152102088324466 Kategori:

Oplev en unik og inspirerende måde for dit barn at lære værdien af penge med vår fantastiske sparebøsse Kids by Friis Stjernetegn Sparebøsse – Løven. Denne smukke sparebøsse er ikke kun et praktisk redskab til at gemme småpenge; den er også et fascinerende element, der kan bringe glæde og personlighed til ethvert børneværelse.

Med sine mål på 6 x 6 x 13 cm er denne sparebøsse perfekt til små hænder, der ønsker at lære kunsten at spare op. Udformet i et slidstærkt materialet 100% polyresin, er den både holdbar og let, hvilket gør den til et perfekt valg for nysgerrige børn, der gerne vil overraske deres forældre med deres egen opsparing. Den lader sig ikke kun nemt overvåge, men kan også stå stabilt, så risikoen for, at den vælter, minimeres.

Designet i den charmerende løveskikkelse, inviterer denne sparebøsse til leg og fantastiske historier om mod og styrke. Løven, som er kendt for at være en majestætisk skabning, symboliserer selvtillid, mod og stolthed – egenskaber, som vi alle ønsker at indgyde i vores børn. Når dit barn ser på sparebøssen, kan den blive en påmindelse om, at økonomisk ansvarlighed er nøglen til at realisere deres drømme. Uanset om det er at spare op til den nyeste lege, en sjov ferie eller måske endda en gave til en kær ven, vil denne sparebøsse være en vigtig del af rejsen mod at opnå deres mål.

Som en ekstra bonus tilbyder vi gratis gravering på sparebøssen. Dette giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg, som gør sparebøssen endnu mere speciel. Overvej at graverer barnets navn eller en inspirerende besked, der vil motivere dit barn til at fortsætte med at spare op. En personligt graveret sparebøsse kan også blive en skattet gave, der går i arv, og som altid vil minde dem om deres barndom og de værdifulde lektioner, de har lært.

Kids by Friis er kendt for at skabe produkter af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet med en charmende æstetik. Vi har designet denne sparebøsse til at fange børns fantasi, og samtidig give dem en uvurderlig færdighed – at spare op. Uanset hvor i huset sparbøssen placeres, vil den uden tvivl blive et samtaleemne og et kærlighedselement. Giv dit barn muligheden for at tage det første skridt mod økonomisk ansvarlighed med Kids by Friis Stjernetegn Sparebøsse – Løven, og gør sparing til en sjov og inspirerende rejse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids by Friis Stjernetegn Sparebøsse – Løven”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.