Kids by Friis Sparebøsse Tommelise

220 kr.

Opdag Tommelise sparebøsse fra Kids by Friis – en sjov og lærerig måde for dit barn at forstå opsparing, designet med farverigt og unikt håndværk.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301236360424 Kategori:

Forestil dig et fortryllende univers, hvor eventyrerne lever og drømmene blomstrer. Med Kids by Friis Sparebøsse Tommelise får du ikke bare en sparebøsse, men en skat der vækker fantasien og skaber øjeblikke af magi i hverdagen. Inspireret af det elskede eventyr om Tommelise, er denne sparebøsse en kunstnerisk udgave, der er designet til at bringe glæde og undren til dit barns liv.

Forestil dig din lille skat, som stolt viser sin nye sparebøsse frem til familie og venner. Den håndlavede sparebøsse er ikke bare et praktisk redskab til at lære værdien af penge – den er også en smuk dekoration, der beriger børneværelset med sin farverige og indbydende æstetik. Med en størrelse på 13x10x8 cm passer den perfekt på hylden eller bordet, hvor den kan fungere som en inspirationskilde og et minde om eventyret, som den repræsenterer.

Hver detalje i sparebøssen er omhyggeligt udført med en passion for kvalitet og håndværk. De bløde former og den finurlige illustration fanger essensen af Tommelises rejse – fra hendes lille størrelse til de store eventyr, hun oplever. Den fyldige farvepalet bringer liv til historien, og sparebøssen bliver et samlingspunkt, hvor fantasi og virkelighed mødes.

Når dit barn begynder at spare op til sine drømme, kan sparebøssen blive en trofast partner i denne rejse. Hver krone, der bliver lagt i den, bliver til en investering i fremtiden, ligesom Tommelise, der trods sin lille statur, opnår stort mod og uventede eventyr. Denne sparebøsse kan være med til at lære dit barn om økonomi, værdi og tålmodighed, mens de samtidig har en dosis magi i deres hverdag.

Sparebøssen er lavet af polyserin, hvilket gør den holdbar og let at rengøre, samtidig med at den bevarer sin skønhed gennem årene. Dette gør den til den perfekte gave til enhver anledning – hvad enten det er til barsel, dåb eller bare som en kærlig overraskelse for den lille. Den vil med garanti blive et kærkomment minde, der kan gå i arv, når dit barn vokser op og skaber sine egne eventyr.

Så lad Tommelise blive en del af jeres hjem, og oplev hvordan denne vidunderlige sparebøsse kan inspirere til både fantasi og ansvar for økonomi. Sæt gang i eventyret og giv dit barn en gave, som vil berige mange stunder – både med skønhed og læring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids by Friis Sparebøsse Tommelise”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.