Tilbud!
,

Kids by Friis – Sparebøsse, prinsessen på ærten

Original price was: 240 kr..Current price is: 181 kr..

Opdag Kids by Friis sparebøsse, prinsessen på ærten – en charmerende og sjov måde for børn at lære om opsparing og økonomi. Perfekt som gave.

Køb her

Varenummer (SKU): 10213301394099448 Kategorier: ,

Oplev en verden af fantasi og spareråd med sparebøssen Prinsessen på ærten fra Kids by Friis. Denne betagende sparebøsse er mere end bare en praktisk opsparingsløsning; den er en skattekiste af drømme og eventyr, der vil inspirere børn til at værdsætte værdien af deres mønter og spare til de ting, de drømmer om. Håndmalet i fine detaljer, tilfører hver bøsse en enestående charme og personlighed, der vil pryde ethvert børneværelse.

Målene på 15*14*7,5 cm gør denne sparebøsse til den ideelle størrelse til både små hænder og forældre, der ønsker at lære deres børn om økonomisk ansvar. Med en vægt på 525 gram står den stabilt på hylden, så børnene kan let se deres opsparing vokse. Den farverige og livlige udformning gør sparebøssen til et skønt indslag i rummets indretning, samtidig med at den fungerer som en daglig påmindelse om at spare op til fremtidige drømme eller glæder.

Designet med inspiration fra det kendte eventyr om ‘Prinsessen på ærten’, vækker denne sparebøsse barnets fantasi og indbyder til leg og fortællinger. Hvordan ville prinsessen mon føle sig, mens hun prøver at finde søvnen på den bløde madras fyldt med ærter? Hver mønt, der puttes i bøsse, bliver til en del af en ny historie, hvor barnet kan drømme om eventyr og muligheder. Det lærer dem ikke kun om at spare, men også om at tro på magien i deres drømme.

Materialet er polyresin, en robust komponent, der sikrer, at sparebøssen holder i mange år fremover. Den håndmalede finish giver et unikt og kunstnerisk udtryk, mens de bløde farver og fine detaljer gør den til et elsket element i ethvert børns liv. Uanset om den bruges som en gave, en dekoration eller som et redskab til at lære om at spare, vil denne sparebøsse skabe glæde og engagement blandt børn.

Giv dit barn muligheden for at tage det første skridt mod økonomisk ansvar med Prinsessen på ærten sparebøssen fra Kids by Friis. Den er ikke bare en bøsse; den er en ledsager på rejsen mod at indsamle drømme og sparke begrebet om værdi og mål fast i hjertet af dit barn. Lad hver mønt, der lægges i, føre dem tættere på deres drømme, samtidig med at de lærer en vigtig livslektie. Denne sparebøsse er mere end bare et produkt; den er en del af en eventyrlig rejse fyldt med læring, leg og begejstring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kids by Friis – Sparebøsse, prinsessen på ærten”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.